fbpx

Stendynen – tyngdekrave til unge og voksne

DKK 850,00

Stendynens tyngdekrave til unge og voksne fungerer ligesom en kuglevest eller en kædevest. Antallet af mennesker, der lider af stress, angst og depression bliver større og større – ikke kun blandt voksne, men også blandt de helt unge. Det kan tyngdekraven være med til at afhjælpe. Den giver ro og får dig – eller dit barn – til at stresse af, så du – eller dit barn – bedre kan finde koncentrationen.

Stendynens tyngdekrave er nem at tage med, fylder meget lidt og er nem at bruge.

Sidder du anspænt på kontoret eller der hjemme, med skuldrene “under ørene”, så kan vores tyngdekrave være med til at hjælpe dig med at få en bedre holdning.

Varenummer (SKU): 5 Kategori: Tags: , , , ,

Kraven er et sansestimulerende hjælpemiddel med en vægt på 2,4 kg. Den fylder mindre end mange af de sansestimulerende veste, der ellers er på markedet, og som ligner en mellemting mellem en spændetrøje og en skudsikker vest. Vesten her kan bæres uden på tøjet eller under løstsiddende tøj.

Få skuldrene ned med kuglevest

Du kender det godt! Efter en stresset dag er skuldrene kommet alt for højt oppe omkring ørerne, nakken er stiv og musklerne er ømme. Alt hvad du trænger til, er et par store, varme hænder, der lægger sig på dine skuldre og får dig til at slappe af. Det er her, du har brug for tyngdekraven.

Men tyngdekraven kan meget mere end det. Læs med herunder.

Derfor skal du vælge tyngdekraven fra Stendynen

Kraven er håndlavet af 100 % naturlige materialer. Stoffet uden på er 100 % økologisk, Oeko-Tex-certificeret, ubleget bomuldslærred med sorte striber på kryds og tværs, så de danner et rudemønster.

I vesten er der syet nogle lommer, som er fyldt med kalksand, der er jævnt fordelt over hele vesten.

Ud over at kraven er fremstillet af naturmaterialer, får du også flere andre fordele:

  • Dens vægt får dig til at få skuldrene ned, så du spænder helt af i nakke, ryg og skuldre
  • Dæmper uro og angst, og gør, at du – eller den unge – får en bedre kropsfornemmelse
  • Kan opvarmes i mikroovnen og bruges som varmepude, hvilket øger effekten yderligere
  • Er allergivenlig, da der ikke kan forekomme bakterier, fugt og husstøvmider i materialet

Stendynens produkter har været testet på sygehuse og plejehjem samt hos ergo- og børneterapeuter, og har vist sig at have en positiv virkning på personer med uro – fysisk som psykisk – samt på personer med koncentrations- og indlæringsvanskeligheder.

Derudover kan personer med ADHD, autisme, demens eller hjerneskade også have glæde af at have den omfavnende krave på.

Kraven varmer ikke, så den kan også bruges på sommerdage. Kraven kan vaskes i hånden.

Kom af med stress og angst

Hører du eller dit barn til blandt den stadig voksende skare af personer med stress, angst, uro og depression, så kan Stendynens tyngdevest hjælpe.

Alt du skal gøre, er at bestille den, så sender vi den direkte hjem til dig, så du kan hjælpe dit barn eller dig selv i hverdagen med at finde ro og få det bedre.

Du er også velkommen til selv at hente kraven på Stendynens adresse efter aftale, så sparer du omkostningerne til fragten.

Inden du smutter, så tjek også vores udvalg af kugledyner til børn og voksne. De kan give dig eller dit barn en rolig og tryg nattesøvn.

Vægt 2.4 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stendynen – tyngdekrave til unge og voksne”


Hos Stendynen finder du den nattero, som mange sensitive både babyer, børn og voksne har så svært ved at få. Med dens kærlige kram bliver natten pludselig ikke den store udfordring, som den var tidligere – og hverdagen bliver bedre og nemmere at komme igennem, fordi du ikke er træt og irritabel. Samtidig tilbyder Stendynen en række produkter, der kan give ro på i hverdagens stressede situationer, og skabe den nødvendige ro til koncentration og fordybelse. Både i skolen og på jobbet. Vel at mærke uden det ser ud som om, du er blevet iklædt en spændetrøje.

Hvordan virker en kugledyne?

En Stendynen kugledyne giver den samme tyngde som de gammeldags tunge dyner med hønsefjer, du måske har sovet under hos dine bedste- eller oldeforældre.

De føles som at få et konstant stort kram hele natten igennem – og netop berøringen over hele kroppen, er årsagen til, at Stendynens kugledyner har den beroligende effekt.

For berøringen af hudens sanseceller udløser den særlige neurotransmitter serotonin. Den beroliger kroppen, og får den til at slappe af. Samtidig udløser “krammet” lykkehormonet oxytocin. Det giver dig en mere glad, ubekymret og afslappet følelse – både psykisk og fysisk.

Fuldstændig naturlig hele vejen igennem

I modsætning til fortidens fjerdyner, som hurtigt blev fyldt med fugt, husstøvmider og andre allergifremkaldende bakterier, er Stendynens kugledyner fuldstændig allergifri, og tillader kroppen at ånde.

For inden i det Oeko-Tex certificerede bomuldsstof er syet en række kamre, der er fyldt med 1-3 mm store sandkorn af kalciumkarbonat. Kamrene holder de fugt- og bakterieafvisende sandkorn på plads og jævnt fordelt. Så kan de bedre give den beroligende berøring af hele kroppen, som skaber den eftertragtede ro og tryghed.

Samtidig tillader sandkornene kroppen at ånde. Det – og dynens lave tykkelse – betyder, at den ikke bliver for varm at ligge med, sådan som mange andre tyngdedyner tit opleves. Altså bliver du ikke fugtig og svedig. Heller ikke selv om du har feber.

Til gengæld kan det være nødvendigt at lægge en almindelig dyne oven på kugledynen, hvis der er meget koldt i det lokale, der soves i.

Andre ro-givende produkter

Stendynen sælger også andre produkter, der kan bruges til at give ro og skabe bedre grundlag for koncentration i hverdagen.

Det gælder f.eks. vores sansestimulerende krave, der kan anvendes af alle aldersgrupper. Så snart den er lagt på skuldrene, begynder kroppen af slappe af og finde ro. Det giver dig bedre mulighed for at koncentrere dig og få løst hverdagens opgaver.

Bestil din Stendynen kugledyne eller andre produkter i dag

Bestiller du din Stendynen kugledyne – eller en af vores andre ro-givende produkter – i dag, pakker og sender vi den til dig med GLS. Så har du den inden for 3-5 hverdage efter bestillingen.

Alle Stendynen-produkter du køber på nettet, sælges naturligvis med 14 dage fuld returret. Du kan læse mere om, hvordan du returner produkterne i vores salgs- og leveringsbetingelser.

Rul tilbage til produktoversigten og få ro på både nattesøvn og hverdag.