fbpx

Stendynen – sansestimulerende benpude

DKK 550,00

Stendynens sansestimulerende benpude kan bruges af både børn og voksne til at få ro på, når stress- og aktivitetsniveauet kører lidt for hurtigt derudaf. Den virker ikke alene på kramper eller uro i benene, men har en beroligende virkning på hele kroppen og på sjælen med. Perfekt at have med på turen, jobbet eller i skolen, når der er behov for en stille stund, hvor du eller dit barn kan falde ned og genfinde koncentrationen.

Varenummer (SKU): 4 Kategori: Tags: , , ,

Benpuden er et lille tæppe, der er nemt at have med i en taske, på rejsen eller have med i bilen, når I skal på ferie eller en anden længere køretur. Det vejer 2,1 kg og måler 70 x 50 cm.

Det er samme størrelse som en rektangulær hovedpude. Det betyder, at du kan komme benpuden i et hovedpudebetræk og skåne betrækket på puden. Puden kan håndvaskes, men det er noget nemmere at skifte og vaske et hovedpudebetræk.

Køb miljørigtigt

Når du handler hos Stendynen, får du produkter, der er 100 % naturlige. Det gælder selvfølgelig også benpuden her.

Den er håndlavet af 100 % økologisk bomuldslærred. Det er ubleget og det er Oeko-Tex-certificeret, hvilket er din garanti for, at der ikke er anvendt sundhedsskadelige kemikalier i stoffet. Oeko-Tex er verdens førende sundheds- og miljømærkning for stof, garn og lignende.

Inde i puden er der bittesmå kalksten, som er jævnt fordelt i hele puden. Det er dem, der giver tyngden.

Hvem har brug for en sansestimulerende benpude?

Alle kan få brug for en sansestimulerende benpude. Babyer, børn og unge samt voksne og ældre mennesker. Alle kan – hvad end de har en diagnose eller ej – have brug for en stille stund, hvor roen lige lægger sig, så der bliver plads til ny energi.

  • Dit lille, grædende barn i klapvognen vil straks føle tryghed, når benpuden omfavner dets krop, og Ole Lukøje kommer på besøg.
  • Dit barn med lidt for meget krudt i numsen, vil finde ro med benpuden på benene og yndlings-
    musikken i høretelefonerne.
  • Den stressede voksne eller den urolige ældre vil stresse ned og slappe af når vægten fra benpuden falder godt til rundt om benene.

Benpuden har en positiv effekt på bl.a. særligt sensitive personer samt personer med ADHD, stress, uro, angst og demens. Den giver ro, så koncentrationen kan genfindes, hvilket også har en gavnlig virkning på indlæringsprocessen.

Stendynens benpude kan desuden opvarmes i mikroovnen og bruges som varmepude. Det er selvfølgelig rart, hvis du er koldt, men varme har også en beroligende virkning. Desuden afhjælper varme uro og kramper i benene.

Fremstillet og afprøvet af eksperter

Stendynens produkter er fremstillet af forældre til deres for tidligt fødte og særligt sensitive søn. Produkterne er udviklet ud fra forældrenes erfaring med sønnen og efter samtaler med andre ligestillede.

De færdige produkter er testet på sygehuse og plejehjem samt af ergo- og børneterapeuter. Og de virker!

Køb online, og få leveret til døren

Bestil Stendynens sansestimulerende benpude, og få ro på i hverdagen. Du kan få den leveret lige til døren, eller du kan efter aftale hente den hos Stendynen og spare fragten.

Vægt 2.1 kg
Størrelse 70 × 50 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stendynen – sansestimulerende benpude”


Hos Stendynen finder du den nattero, som mange sensitive både babyer, børn og voksne har så svært ved at få. Med dens kærlige kram bliver natten pludselig ikke den store udfordring, som den var tidligere – og hverdagen bliver bedre og nemmere at komme igennem, fordi du ikke er træt og irritabel. Samtidig tilbyder Stendynen en række produkter, der kan give ro på i hverdagens stressede situationer, og skabe den nødvendige ro til koncentration og fordybelse. Både i skolen og på jobbet. Vel at mærke uden det ser ud som om, du er blevet iklædt en spændetrøje.

Hvordan virker en kugledyne?

En Stendynen kugledyne giver den samme tyngde som de gammeldags tunge dyner med hønsefjer, du måske har sovet under hos dine bedste- eller oldeforældre.

De føles som at få et konstant stort kram hele natten igennem – og netop berøringen over hele kroppen, er årsagen til, at Stendynens kugledyner har den beroligende effekt.

For berøringen af hudens sanseceller udløser den særlige neurotransmitter serotonin. Den beroliger kroppen, og får den til at slappe af. Samtidig udløser “krammet” lykkehormonet oxytocin. Det giver dig en mere glad, ubekymret og afslappet følelse – både psykisk og fysisk.

Fuldstændig naturlig hele vejen igennem

I modsætning til fortidens fjerdyner, som hurtigt blev fyldt med fugt, husstøvmider og andre allergifremkaldende bakterier, er Stendynens kugledyner fuldstændig allergifri, og tillader kroppen at ånde.

For inden i det Oeko-Tex certificerede bomuldsstof er syet en række kamre, der er fyldt med 1-3 mm store sandkorn af kalciumkarbonat. Kamrene holder de fugt- og bakterieafvisende sandkorn på plads og jævnt fordelt. Så kan de bedre give den beroligende berøring af hele kroppen, som skaber den eftertragtede ro og tryghed.

Samtidig tillader sandkornene kroppen at ånde. Det – og dynens lave tykkelse – betyder, at den ikke bliver for varm at ligge med, sådan som mange andre tyngdedyner tit opleves. Altså bliver du ikke fugtig og svedig. Heller ikke selv om du har feber.

Til gengæld kan det være nødvendigt at lægge en almindelig dyne oven på kugledynen, hvis der er meget koldt i det lokale, der soves i.

Andre ro-givende produkter

Stendynen sælger også andre produkter, der kan bruges til at give ro og skabe bedre grundlag for koncentration i hverdagen.

Det gælder f.eks. vores sansestimulerende krave, der kan anvendes af alle aldersgrupper. Så snart den er lagt på skuldrene, begynder kroppen af slappe af og finde ro. Det giver dig bedre mulighed for at koncentrere dig og få løst hverdagens opgaver.

Bestil din Stendynen kugledyne eller andre produkter i dag

Bestiller du din Stendynen kugledyne – eller en af vores andre ro-givende produkter – i dag, pakker og sender vi den til dig med GLS. Så har du den inden for 3-5 hverdage efter bestillingen.

Alle Stendynen-produkter du køber på nettet, sælges naturligvis med 14 dage fuld returret. Du kan læse mere om, hvordan du returner produkterne i vores salgs- og leveringsbetingelser.

Rul tilbage til produktoversigten og få ro på både nattesøvn og hverdag.