fbpx

Stendynen – kugledyne til voksne

DKK 2.950,00

Stendynen til voksne hjælper dig, der har problemer med at falde i søvn om aftenen. Eller dig som tit vågner ud på natten, og ligger og vender og drejer dig uden at kunne finde ro igen. Med kugledynens ekstra vægt, undgår du det. Stendynens kugledyner fås både til voksne og børn. Denne model er til voksne og store børn – fra 13 år og opefter. Køb den i dag, og vågn frisk og veludhvilet op hver morgen.

Varenummer (SKU): 1 Kategorier: , Tags: , , ,

Stendynen til voksne vejer 13 kg og falder godt til rundt om kroppen. Det gør, at den stimulerer sanserne over hele kroppen – den er så at sige altomfavnende, og virker som et godt, stort og langt kram. Det har en beroligende virkning på både børn og voksne.

Brug den også de dage, hvor du har brug for ekstra afslapning efter arbejde, fordi du har behov for at falde helt ned og stresse af.

Hvad er en kugledyne fra Stendynen?

Når du køber en kugledyne fra Stendynen, får du en dyne, der er fyldt med afrundede dolomitsten med en diameter på 1-3 mm. Yderst er der et kraftigt betræk, som er syet af ubleget Oeko-Tex-certificeret bomuldslærred.

Med andre ord får du et 100 % naturprodukt fra yderst til inderst.

Hvorfor vælge en kugledyne?

Køb en kugledyne fra Stendynen, og få masser af fordele:

  • Der kan ikke samle sig bakterier i stenene, og dynen er derfor hygiejnisk og allergivenlig
  • Den omfavnende fornemmelse får dig til at stresse af, og giver dig en følelse af lykke
  • Du får nemmere ved at falde i søvn om aftenen, og sover også bedre på grund af tyngden
  • Dynen kan opvarmes – f.eks. på radiatoren – og bruges til at lindre myoser og spændinger

Stendynens kugledyner er blevet afprøvet af fagpersonale – såsom på sygehuse, plejehjem, som hos ergo- og børneterapeuter. Her har dynerne haft en positiv effekt på bl.a. søvnløshed, sensitive børn og voksne, personer med ADHD, uro i kroppen og lidelser som stress, depression og angst.

Årsagen er, at tyngden på dynen gør, at du ligger roligere og føler dig tryg. Tyngden får hjernen til at udløse stoffet serotonin, som er beroligende, giver dig en bedre hukommelse og fremmer følelsen af lykke. Serotonin findes også i nogle af de såkaldte ”lykkepiller”.

Dynen har samme virkning som et godt, langt og varmt kram. Det får lykkehormonet oxcytocin til at blive udløst i kroppen, og er med til at give dig en god nattesøvn.

Derudover viser undersøgelser også, at de tunge dyner har en positiv effekt på personer med Alzheimers, demens, Parkinsons, Tourettes og autisme.

Vaskbar dyne

Dynen kan vaskes, men vi anbefaler alligevel, at du kommer et dynebetræk om for at skåne den. Det er også noget nemmere at skifte og vaske dynebetrækket jævnligt, end at skulle vaske en tung dyne.

Dynen måler 200 x 140 cm, så den passer ned i et voksendynebetræk i standardstørrelse.

Køb sansestimulerende kugledyner online

Bestil din kugledyne i dag, og få den leveret lige til hoveddøren, eller afhent den selv efter aftale på Stendynens adresse, og spar fragten. Køb i dag, og se frem til en god nattesøvn og en rolig og velafbalanceret hverdag.

Vægt 13 kg
Størrelse 200 × 140 cm

1 anmeldelse af Stendynen – kugledyne til voksne

  1. Sara Christiansen

    Falder dejligt ned rundt omkring kroppen og har et behagelig fyld af små glatte sten. Den er meget tung at løfte.

Tilføj en anmeldelse af varen


Hos Stendynen finder du den nattero, som mange sensitive både babyer, børn og voksne har så svært ved at få. Med dens kærlige kram bliver natten pludselig ikke den store udfordring, som den var tidligere – og hverdagen bliver bedre og nemmere at komme igennem, fordi du ikke er træt og irritabel. Samtidig tilbyder Stendynen en række produkter, der kan give ro på i hverdagens stressede situationer, og skabe den nødvendige ro til koncentration og fordybelse. Både i skolen og på jobbet. Vel at mærke uden det ser ud som om, du er blevet iklædt en spændetrøje.

Hvordan virker en kugledyne?

En Stendynen kugledyne giver den samme tyngde som de gammeldags tunge dyner med hønsefjer, du måske har sovet under hos dine bedste- eller oldeforældre.

De føles som at få et konstant stort kram hele natten igennem – og netop berøringen over hele kroppen, er årsagen til, at Stendynens kugledyner har den beroligende effekt.

For berøringen af hudens sanseceller udløser den særlige neurotransmitter serotonin. Den beroliger kroppen, og får den til at slappe af. Samtidig udløser “krammet” lykkehormonet oxytocin. Det giver dig en mere glad, ubekymret og afslappet følelse – både psykisk og fysisk.

Fuldstændig naturlig hele vejen igennem

I modsætning til fortidens fjerdyner, som hurtigt blev fyldt med fugt, husstøvmider og andre allergifremkaldende bakterier, er Stendynens kugledyner fuldstændig allergifri, og tillader kroppen at ånde.

For inden i det Oeko-Tex certificerede bomuldsstof er syet en række kamre, der er fyldt med 1-3 mm store sandkorn af kalciumkarbonat. Kamrene holder de fugt- og bakterieafvisende sandkorn på plads og jævnt fordelt. Så kan de bedre give den beroligende berøring af hele kroppen, som skaber den eftertragtede ro og tryghed.

Samtidig tillader sandkornene kroppen at ånde. Det – og dynens lave tykkelse – betyder, at den ikke bliver for varm at ligge med, sådan som mange andre tyngdedyner tit opleves. Altså bliver du ikke fugtig og svedig. Heller ikke selv om du har feber.

Til gengæld kan det være nødvendigt at lægge en almindelig dyne oven på kugledynen, hvis der er meget koldt i det lokale, der soves i.

Andre ro-givende produkter

Stendynen sælger også andre produkter, der kan bruges til at give ro og skabe bedre grundlag for koncentration i hverdagen.

Det gælder f.eks. vores sansestimulerende krave, der kan anvendes af alle aldersgrupper. Så snart den er lagt på skuldrene, begynder kroppen af slappe af og finde ro. Det giver dig bedre mulighed for at koncentrere dig og få løst hverdagens opgaver.

Bestil din Stendynen kugledyne eller andre produkter i dag

Bestiller du din Stendynen kugledyne – eller en af vores andre ro-givende produkter – i dag, pakker og sender vi den til dig med GLS. Så har du den inden for 3-5 hverdage efter bestillingen.

Alle Stendynen-produkter du køber på nettet, sælges naturligvis med 14 dage fuld returret. Du kan læse mere om, hvordan du returner produkterne i vores salgs- og leveringsbetingelser.

Rul tilbage til produktoversigten og få ro på både nattesøvn og hverdag.