fbpx

Stendynen – kugledyne til junior

kr. 1.550,00

Stendynens kugledyne til junior hjælper dit barn med at finde ro og med at sove godt om natten – hele natten. Masser af forældre til børn med koncentrations- eller indlæringsproblemer, ADHD, autisme eller lignende diagnoser, har prøvet kugledynen. Disse forældre oplever meget hurtigt en stor og positiv forskel på barnets opførsel og velvære. Har du et barn med problemer med at finde ro eller en diagnose, hvor alt andet har fejlet, så skal du prøve en kugledyne fra Stendynen.

Varenummer (SKU): 2 Kategorier: , Tags: , , ,

Stendynen til junior måler 100 x 140 cm og har en vægt på 6 kg. Vægten gør – som du kan se på billedet – at dynen falder godt til rundt omkring hele barnets krop. Dit barn vil derfor have en fornemmelse af at få et stort, langt kram – der varer hele natten. Det giver tryghed, og får barnet til at falde hurtigt i søvn og sove godt hele natten.

En god nattesøvn har stor indvirkning på dit barns hverdag. Har dit barn sovet uroligt og måske endda med flere vågne perioder, vil det gå ud over både barnets humør, koncentration, indlæringen i skolen, sociale relationer og velværet.

Derudover kan en dårlig nattesøvn øge risikoen for senere i livet at blive overvægtig, få diabetes, Alzheimers og andre lidelser/sygdomme, som bl.a. skifteholdarbejdere er disponeret for.

Samtidig vil den afbrudte søvn sikkert også have indvirkning på din søvn. Med en kugledyne fra Stendynen, vil I altså alle sammen sove meget bedre, og være mere oplagte, når I vågner.

Stendynens kugledyner er 100 % naturlige

Da Stendynens kugledyner er fremstillet for at afhjælpe gener, er den naturligvis 100 % naturlig, så den ikke udvikler allergi hos barnet.

Betrækket er syet af kraftigt, økologisk bomuldslærred, gennemtestet for spor af skadelige stoffer. I betrækket er der syet nogle lange kanaler, der hver er blevet fyldt med lige store mængder kalksand (kalciumkarbonat). Herefter er der blevet syet på tværs af kanalerne, så sandet er blevet jævnt fordelt over hele dynen.

Sandet giver tyngden, og gør også, at dynen ikke bliver varm om sommeren, men nærmest følger kroppens temperatur. Fryser barnet, kan der lægges en almindelig dyne over eller under kugledynen.

Derfor skal du købe en kugledyne til dit barn

Dit barn behøver ikke at have en lidelse eller en diagnose for at have behov for en kugledyne. Oplever du, at dit barn har indlæringsvanskeligheder, irritabel eller ofte er syg? Der er mange ting i hverdagen, der kan være årsag, men ofte kan tryghed og en god nattesøvn rette op på det. Og det hjælper kugledynen med.

Derudover får du mange andre fordele med en kugledyne fra Stendynen:

  • Dynen er ikke så tung, larmende, varm eller ubehagelig at ligge med, som andre tyngdedyner
  • Bakterier og husstøvmider kan ikke leve i sandet, så dynen er hygiejnisk samt allergivenlig
  • Dit barn falder nemmere og hurtigere i søvn og vil sove godt uden afbrydelser hele natten

Kugledynen har en størrelse, der passer til et juniordynebetræk i standardstørrelse. Dynen kan vaskes, men vi anbefaler for nemheds skyld, at du lægger den i et dynebetræk.

Gør dit barn en tjeneste – køb en junior Stendynen

Bestil en kugledyne til dit barn i dag, og oplev, hvad mange andre forældre har oplevet – et trygt og velfungerende barn, der sover godt om natten.

Vægt 6 kg
Størrelse 140 × 100 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stendynen – kugledyne til junior”

Stof 100% Bomuld. Certificeret i henhold til Oeko-Tex standard 100, klasse I

Kugler Polypropylen kugler
Certificeret i henhold til Oeko-Tex standard 100, klasse III

Transporttaske
Bæretaske er fremstillet af nonwoven polypropylen, certificeret i henhold til Oeko-Tex standard 100, klasse I

Vask
Dynen deles i to ved at lyne lynlås op på midten.. Hver del vaskes separat ved 60 grader i en vaskemaskine med min. kapacitet på 6 kg. Der må kun benyttes vaskemiddel uden blegemiddel. Må tørres i tørretumbler ved max 30 grader. Må ikke renses.

Dynen er CE mærket i henhold til medicinsk udstyr klasse I.


Hos Stendynen finder du den nattero, som mange sensitive både babyer, børn og voksne har så svært ved at få. Med dens kærlige kram bliver natten pludselig ikke den store udfordring, som den var tidligere – og hverdagen bliver bedre og nemmere at komme igennem, fordi du ikke er træt og irritabel. Samtidig tilbyder Stendynen en række produkter, der kan give ro på i hverdagens stressede situationer, og skabe den nødvendige ro til koncentration og fordybelse. Både i skolen og på jobbet. Vel at mærke uden det ser ud som om, du er blevet iklædt en spændetrøje.

Hvordan virker en kugledyne?

En Stendynen kugledyne giver den samme tyngde som de gammeldags tunge dyner med hønsefjer, du måske har sovet under hos dine bedste- eller oldeforældre.

De føles som at få et konstant stort kram hele natten igennem – og netop berøringen over hele kroppen, er årsagen til, at Stendynens kugledyner har den beroligende effekt.

For berøringen af hudens sanseceller udløser den særlige neurotransmitter serotonin. Den beroliger kroppen, og får den til at slappe af. Samtidig udløser “krammet” lykkehormonet oxytocin. Det giver dig en mere glad, ubekymret og afslappet følelse – både psykisk og fysisk.

Fuldstændig naturlig hele vejen igennem

I modsætning til fortidens fjerdyner, som hurtigt blev fyldt med fugt, husstøvmider og andre allergifremkaldende bakterier, er Stendynens kugledyner fuldstændig allergifri, og tillader kroppen at ånde.

For inden i det Oeko-Tex certificerede bomuldsstof er syet en række kamre, der er fyldt med 1-3 mm store sandkorn af kalciumkarbonat. Kamrene holder de fugt- og bakterieafvisende sandkorn på plads og jævnt fordelt. Så kan de bedre give den beroligende berøring af hele kroppen, som skaber den eftertragtede ro og tryghed.

Samtidig tillader sandkornene kroppen at ånde. Det – og dynens lave tykkelse – betyder, at den ikke bliver for varm at ligge med, sådan som mange andre tyngdedyner tit opleves. Altså bliver du ikke fugtig og svedig. Heller ikke selv om du har feber.

Til gengæld kan det være nødvendigt at lægge en almindelig dyne oven på kugledynen, hvis der er meget koldt i det lokale, der soves i.

Andre ro-givende produkter

Stendynen sælger også andre produkter, der kan bruges til at give ro og skabe bedre grundlag for koncentration i hverdagen.

Det gælder f.eks. vores sansestimulerende krave, der kan anvendes af alle aldersgrupper. Så snart den er lagt på skuldrene, begynder kroppen af slappe af og finde ro. Det giver dig bedre mulighed for at koncentrere dig og få løst hverdagens opgaver.

Bestil din Stendynen kugledyne eller andre produkter i dag

Bestiller du din Stendynen kugledyne – eller en af vores andre ro-givende produkter – i dag, pakker og sender vi den til dig med GLS. Så har du den inden for 3-5 hverdage efter bestillingen.

Alle Stendynen-produkter du køber på nettet, sælges naturligvis med 14 dage fuld returret. Du kan læse mere om, hvordan du returner produkterne i vores salgs- og leveringsbetingelser.

Rul tilbage til produktoversigten og få ro på både nattesøvn og hverdag.