fbpx

Stendynen – kugledyne til baby

kr. 950,00

Stendynens kugledyne til baby giver dit barn en tryg start på livet. Og en tryg start på livet er den bedste start på livet. Kugledynen hjælper dit barn, hvis det har svært ved at finde ro og ”mærke sig selv”, hvad enten det er fordi, det er for tidligt født, er født med en lidelse eller sygdom, har fået kolik eller bare fordi, det har svært ved at falde i søvn og sove hele natten igennem.

Varenummer (SKU): 3 Kategorier: , Tags: , , ,

Kugledynen til baby er designet til nyfødte og op til 1-års-alderen. Den måler 70 x 100 cm. Dynen vejer 3,15 kg.

Svøb din baby i en kugledyne

Som forælder ved du sikkert allerede, at nyfødte elsker at være svøbt. Så føles det nemlig lidt som om de stadig opholder sig i den trygge livmoder. Kugledynen har samme effekt, men giver et kraftigere ”kram”.

På grund af vægten og dynens fyld, ligger dynen sig nemlig tæt omkring babyens krop og giver den et fast, men behageligt kram, som får din baby til at føle sig tryg. Når barnet er trygt, falder det hurtigere til ro og sover bedre.

En god nattesøvn giver dit barn de bedste forudsætninger for at udvikle sig.

Kugledynen varmer ikke, så du risikerer ikke et svedigt barn. Da små børn ikke selv kan regulere kropsvarmen, kan det være en god idé at lægge en almindelig dyne over eller under kugledynen, så dit barn ikke kommer til at fryse.

Dynen kan vaskes, men alligevel vil vi anbefale at komme den i et betræk, hvis uheldet skulle være ude med en utæt ble, eller hvis der skulle komme lidt gylp.

100 % naturlige materialer

Det er dit barn, der skal overtage verden, og det er derfor vigtigt, at vi behandler den ordentligt, så der er noget godt at arve.

Stendynens kugledyner er derfor fremstillet af 100 % naturlige materialer fra yderst til inderst. Det sammen med, at der ikke kan leve bakterier eller husstøvmider i dynen, gør også, at den er allergivenlig.

Yderst er den fremstillet af kraftigt 100 % økologisk, ubleget bomuldslærred som er gennemtestet for spor af skadelige stoffer . I lærredet er der syet kanaler, som er blevet fyldt med kalksand. Bagefter er der blevet lavet sømme på tværs af kanalerne, så sandet er blevet ligeligt fordelt i dynen.

Hvem kan bruge en baby-kugledyne?

Alle babyer kan bruge en kugledyne, og alle babyer vil have gavn af en kugledyne, da den giver tryghed. Derudover har kugledynen ekstra effekt for

  • spædbørn med et ikke færdigudviklet sansesystem forårsaget af for tidlig fødsel
  • udviklingshæmmede børn og børn med spastiske lidelser, lammelser og lignende
  • hyperaktive børn, babyer med kolik, sensitive børn, og babyer, der ikke kan sove

Stendynens kugledyner til baby er med positiv respons blevet afprøvet af ergo- og børneterapeuter og på sygehuse, hvor de stadig bliver brugt.

Giv dit barn en tryg start på livet – køb en kugledyne

Bestil en kugledyne til din nyfødte eller kommende baby, og giv ham eller hende den bedste start på livet. Få den leveret til døren eller hent den i din nærmeste GLS pakkeshop uden t tænke på omkostninger til fragt.

Vægt 3,15 kg
Størrelse 100 × 70 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stendynen – kugledyne til baby”


Hos Stendynen finder du den nattero, som mange sensitive både babyer, børn og voksne har så svært ved at få. Med dens kærlige kram bliver natten pludselig ikke den store udfordring, som den var tidligere – og hverdagen bliver bedre og nemmere at komme igennem, fordi du ikke er træt og irritabel. Samtidig tilbyder Stendynen en række produkter, der kan give ro på i hverdagens stressede situationer, og skabe den nødvendige ro til koncentration og fordybelse. Både i skolen og på jobbet. Vel at mærke uden det ser ud som om, du er blevet iklædt en spændetrøje.

Hvordan virker en kugledyne?

En Stendynen kugledyne giver den samme tyngde som de gammeldags tunge dyner med hønsefjer, du måske har sovet under hos dine bedste- eller oldeforældre.

De føles som at få et konstant stort kram hele natten igennem – og netop berøringen over hele kroppen, er årsagen til, at Stendynens kugledyner har den beroligende effekt.

For berøringen af hudens sanseceller udløser den særlige neurotransmitter serotonin. Den beroliger kroppen, og får den til at slappe af. Samtidig udløser “krammet” lykkehormonet oxytocin. Det giver dig en mere glad, ubekymret og afslappet følelse – både psykisk og fysisk.

Fuldstændig naturlig hele vejen igennem

I modsætning til fortidens fjerdyner, som hurtigt blev fyldt med fugt, husstøvmider og andre allergifremkaldende bakterier, er Stendynens kugledyner fuldstændig allergifri, og tillader kroppen at ånde.

For inden i det Oeko-Tex certificerede bomuldsstof er syet en række kamre, der er fyldt med 1-3 mm store sandkorn af kalciumkarbonat. Kamrene holder de fugt- og bakterieafvisende sandkorn på plads og jævnt fordelt. Så kan de bedre give den beroligende berøring af hele kroppen, som skaber den eftertragtede ro og tryghed.

Samtidig tillader sandkornene kroppen at ånde. Det – og dynens lave tykkelse – betyder, at den ikke bliver for varm at ligge med, sådan som mange andre tyngdedyner tit opleves. Altså bliver du ikke fugtig og svedig. Heller ikke selv om du har feber.

Til gengæld kan det være nødvendigt at lægge en almindelig dyne oven på kugledynen, hvis der er meget koldt i det lokale, der soves i.

Andre ro-givende produkter

Stendynen sælger også andre produkter, der kan bruges til at give ro og skabe bedre grundlag for koncentration i hverdagen.

Det gælder f.eks. vores sansestimulerende krave, der kan anvendes af alle aldersgrupper. Så snart den er lagt på skuldrene, begynder kroppen af slappe af og finde ro. Det giver dig bedre mulighed for at koncentrere dig og få løst hverdagens opgaver.

Bestil din Stendynen kugledyne eller andre produkter i dag

Bestiller du din Stendynen kugledyne – eller en af vores andre ro-givende produkter – i dag, pakker og sender vi den til dig med GLS. Så har du den inden for 3-5 hverdage efter bestillingen.

Alle Stendynen-produkter du køber på nettet, sælges naturligvis med 14 dage fuld returret. Du kan læse mere om, hvordan du returner produkterne i vores salgs- og leveringsbetingelser.

Rul tilbage til produktoversigten og få ro på både nattesøvn og hverdag.