I det følgende kan du læse salgs- og leveringsbetingelser for køb af produkter fra vores webshop på Stendynen.dk.

Hvem står bag?

Stendynen er producent og forhandler af Stendynen – 100 % naturlige sansestimulerende hjælpemidler.

Kontaktinformation:
Stendynen
Bygvænget 7
7650 Bøvlingbjerg

Tlf.: +45 22214807
E-mail: info@stendynen.dk

CVR-nr.: 37588423

Sådan kan du betale

Hos Stendynen kan du betale med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Ved færdiggørelsen af din bestilling, trækker vi beløbet for din ordre på dit betalingskort senest på afsendelsestidspunktet.

Alle beløb er i danske kroner (DKK), og er oplyst incl. moms.

Stendynen anvender en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dine kort- og andre informationer, som du opgiver i forbindelse med købet.

Levering

Stendynen afsender bestilte varer på alle hverdage inden for 24 timer efter modtagelse af din ordre. Ordrer modtaget i weekender og på søn- og helligdage afsendes den følgende første hverdag med normal postgang.

Levering sker med GLS inden for 3-5 hverdage efter din bestilling er afsendt. Du modtager mail med track & trace-informationer på din forsendelse, så snart vi har afsendt den.

Forsendelser til udlandet

Prisen og leveringstiden for forsendelser til udlandet varierer alt efter, hvilket land varerne skal sendes til. Prisen for forsendelsen bestemmes ud fra vægten på de varer, du bestiller, og kan ses i forbindelse med færdiggørelse og betaling af ordren. Leveringstiden er den forventede leveringstid oplyst af den valgte distributør. Der kan opstå forsinkelser ved f.eks. toldbehandling, som vi ikke kan drages til ansvar for.

Fortrydelsesret

Som kunde hos Stendynen har du 14 dages fortrydelsesret. Fristen regnes fra den dag, hvor du modtager dine varer fra os.

Fortrydelse af købet skal anmeldes til os skriftligt pr. mail eller brev inden fortrydelsesfristens udløb. Her er det vigtigt, at du tydeligt gør opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Fra fortrydelsen  er fremsendt skal du senest 14 dage efter returnere det fysiske produkt.

Skulle du vælge at gøre brug af din fortrydelsesret, refunderer vi det fulde beløb, som du har betalt, inklusiv forsendelsesomkostninger m.m. Det eneste vi kræver, er, at du selv betaler dine egne forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering af varen. Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige stand og værdi.

Returnering

Ved returnering bedes du først rette henvendelse til os pr. mail på info@stendynen.dk, for at aftale nærmere omkring returneringen.

Fysiske produkter returneres til:

Stendynen
Bygvænget 7
7650 Bøvlingbjerg

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion

For at sikre dig hurtig refusion, bedes du medsende dine bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb, så snart vi har modtaget den returnerede vare.

Reklamationsret

Hos Stendynen har du 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Eventuelle reklamationer skal ske inden for rimelig tid. Det vil sige senest 2 måneder efter, at du har konstateret fejlen eller manglen ved det købte produkt.

Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert eller uheldig brug af produktet.

Stendynen dækker eventuelle returomkostninger i forbindelse med reparation af produktet i et rimeligt omfang.

Klagemuligheder

Har du en klage over et produkt, som du har købt hos Stendynen, eller en afgørelse vi har foretaget i en retur- eller reklamationssag, kan du indsende den skriftligt til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

Hjemmeside: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du oprette din klage på EU Kommissionens online klageplatform. Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Indsender du en klage via dette forrum, skal du huske at oplyse vores e-mailadresse: info@stendynen.dk.

Persondatapolitik

For at handle hos Stendynen, skal du som minimum angive dit navn, din adresse, din mailadresse og dit telefonnummer, når du afgiver en bestilling. Det gøres i forbindelse med færdiggørelsen af din bestilling og betalingen for din ordre.

Stendynen forstår og respekterer vigtigheden af dit privatliv på internettet. Derfor videregiver vi ikke information om dig til tredjepart, medmindre det er nødvendigt for at færdiggøre købet, samt fremsende de købte varer til dig.

Udover dette hverken sælger eller videregiver vi oplysninger om dit navn, din adresse, din e-mailadresse, dine kreditkortoplysninger eller andre personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående skriftlige tilladelse.

Alle informationer opbevares på betryggende måde online, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Stendynen.

Alle modtagne personoplysninger opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Bemærk: Ved køb i vores webshop registrerer vi den IP-adresse, hvorfra dit køb foretages. Denne oplysning anvendes normalt ikke til noget. Men ved en evt. politiefterforskning vil vi videregive oplysninger om den anvendte IP-adresse til politiet. IP-adressen opbevares kun så længe, det er nødvendigt i forhold til en eventuel politiefterforskning.

Alle falske bestillinger anmeldes til politiet!

Henvendelser vedr. opbevarede persondata

Du har altid ret til at gøre indsigelse mod den registrering og de persondata, som vi opbevarer om dig efter et køb. Du har også ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi helt konkret opbevarer om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du endvidere ret til at få dem rettet.

I visse tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være, hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.

Alle henvendelser omkring dette bedes rettet til den dataansvarlige hos Stendynen på info@stendynen.dk.

Persondata opbevaret af tredjepart

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data for os i forbindelse med driften af vores webshop og forsendelse af de varer, du har bestilt.

Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne, og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.