Hvad er vores kugledyner produceret af?

Stendynens kugledyner og andre sansestimulerende hjælpemidler er produceret af 100 % naturlige materialer.

Yderst er dynen betrukket med et betræk i kraftigt, ubleget Oeko-Tex certificeret bomuldskanvas holdt i et neutralt mønster.

Fyldt med akvariesand

Inden i dynen anvendes en særlig form for kalciumkarbonat, der minder meget om akvariesand. Det er produceret af knuste kalksten, der bliver varmet op og tilsat vand.

Derved dannes de kalciumkarbonatkorn, som vi anvender i dynen. Når de har fået den ønskede størrelse på mellem 1 og 3 mm, sies vandet fra, og kornene tørres. Nu er hvert enkelt korn fuldstændig hårdt, og kan hverken optage fugt, væske eller danne grobund for bakterier.

3 gode grunde

Til at vælge en kugledyne fra Stendynen.

01

Betræk i kraftigt, ubleget Oeko-tex-certificeret bomuldkanvas

02

Alle dyner og sansestimulerende hjælpemidler er CE-mærkede

03

Fyldet suger ikke fugt, hvorfor du undgår mug og skimmel

Sådan er Stendynens kugledyner opbygget

Inden i det Oeko-Tex certificerede bomuldskanvasstof holdes akvariesandet på plads i nogle lange tunneler.

Efter tunnelerne er fyldt op med akvariesandet, syes der på tværs gennem tunnelerne. Derved opstår der en masse små kamre med akvariesand, som er jævnt over hele dynen.

Kamrene sikrer, at Stendynens kugledyner og andre sansestimulerende hjælpemidler kan give en ensartet berøring af den del af kroppen, som de dækker.

Derved opnås den ønskede beroligende og tryghedsgivende effekt, der giver det kærlige kram, som vores dyner er så kendte for.

Disse fordele giver Stendynens kugledyner

Kugledyner giver sensitive børn og voksne, samt personer med ADHD, autisme, demens og motorisk eller psykisk uro den ro og tryghed, de har så svært ved at finde på andre måder.

Håndsyede med kærlighed

Selv om vi ikke længere syer vores dyner selv, men producerer dem på en fabrik i nærheden, foregå produktionen med respekt for miljøet. Samtidig er både bomuldsstof og akvariesand produceret bæredygtigt.

Alle dyner og andre hjælpemidler kvalitetstestes grundigt, før vi sender dem til dig fra vores lager. Vi anbefaler, at du altid bruger vores kugledyner med betræk. Dels for at mindske behovet for vask af selve dynen, samt for at holde på akvariesandet hvis der mod forventning skulle gå hul på et af kamrene i dynen.

Bestiller du en kugledyne fra Stendynen, modtager du den med GLS i løber af 3-5 hverdage.