Glade og tilfredse kunder smitter

Bliv én af de mange glade brugere af et af Stendynens fantastiske sansestimulerende kugledyner.

Vi har afprøvet stendynen på Psykiatrisk Center Amager i lukket regi. Mange af vores patienter har nedsat kropsbevidsthed og mærker en indre uro.

Stendynen har haft god effekt i akutberoligende situationer, hvor den er blevet brugt som grundlag til at øge patienternes kropsbevidsthed, da stendynen omslutter kroppen og skaber ro og tryghed.

Stendynen har også været med til at give patienterne en roligere nat og en mere sammenhængende søvn.

Vi bruger stendynerne i intensivt psykiatrisk regi med meget stor succes.

Vi bruger primært stendynerne til patienter, der har problemer med kropsafgrænsnig og andre kropslige vrangforestillinger. Patienter med selvskadende tendenser profiterer også af stendynen, idet den bidrager til ro og samling. Stendynerne har bidraget til at deeskalere opkørte situationer.

Vi bruger dynen ovenpå en almindelig dyne, da stendynen godt kan virke afkølende. Vi har flere patienter, der gerne ville have deres egen stendyne efter udskrivelse.

Vi vil klart anbefale Stendynen både professionelt og privat.

Vi har i Lemvig Kommune haft stendynen som et hjælpemiddel igennem mere end 3 år.

Det er vores oplevelse, at stendynen er et godt hjælpemiddel til sensitive børn, som har den udfordring, at de tager mange stimuli ind. Her fungerer dynen som et godt middel til at give ro i hverdagen, og den hjælper med at give det fornødne overskud til at tackle de udfordringer, som børnene møder.

Det er vigtigt i vores valg af hjælpemidler, at der er tale om et naturprodukt.

Vi har prøvet stendynen på vores 7 måneders datter. Efter flere måneder med uro i kroppen til nat og om natten og opvågninger i lange baner (10-15 gange på 12 timer) valgte vi at give dynen et forsøg, hvilket vi har fortrudt vi ikke har gjort for LÆNGE siden.

Hun finder nu ro, og sover, vi er nu oppe mellem 2-3 gange på en nat, hvilket har resulteret i en meget mere tilfreds pige, og hun har fået bedre forældre. Vi er mere end tilfreds med produktet.

En ordentlig sundhedsgodkendt tyngdedyne, der er meget god til sensoriske børn, adhd børn, neorologiske patienter der har rum og retningsforstyrrelser.

Jeg elsker simpelthen mit stendyne sjal. Det er idag med på kontoret, fordi jeg trænger ekstra meget til den lige nu.

Jeg købte en stendyne hos jer for under en uge siden. Jeg fik super vejledning, og den blev taget i brug med det samme!

Vores lille pige skreg sig selv i søvn, næsten hver aften, og havde rigtig mange opvågninger i løbet af natten. Nu tager det under 20 minutter at putte hende, og hun vågner kun 2-3 gange, og dette er kun pga sult.

Jeg anbefaler jeres dyne til alle jeg kender! Tak for jer!